Cum comand


 

Comanda unei diete:

Cautã în lista dietelor cea mai potrivitã dietã pentru tine.

Apoi acceseazã “Comandã dieta” din pagina dietei pentru a o alege şi pentru a completa datele personale şi adresa de livrare.

Dietele noastre se comandã cu platã în avans prin:

1. Plata online cu cardul de debit sau credit

2. Transfer bancar în contul RO74RZBR0000060013379144 şi ataşarea dovezii de platã (extras de cont sau OP) în formularul de comandã. Vã rugãm sã specificaţi în descrierea plãţii numele dvs. si titlul dietei comandate.

Pentru ambele modalitãţi de platã veţi primi o confirmare de platã şi înregistrare a comenzii împreuna cu detaliile de livrare.

Ulterior veţi primi şi factura aferentã comenzii pe mail şi vã rugãm sã confirmaţi primirea şi acceptarea ei.

Dieta este livrata o data pe zi la adresa pe care o indicati in formularul de comanda- o adresa pentru livrarile din timpul saptamanii si o adresa pentru weekend. Plata se face pe site pana vineri ora 18.00 daca doriti sa incepeti dieta de lunea urmatoare.

Livrarea se face o data pe zi : intre orele 12 -14, livrare care contine si cina pentru ziua respectiva si micul dejun pentru dimineata urmatoare. Noi va recomandam sa luati cina pana in ora 18:00, pentru a amplifica efectul curei.

 

ATENTIE: Toate comenzile plãtite pânã vineri ora 18:00 inclusiv şi confirmate vineri vor fi livrate începând de lunea imediat urmãtoare. Orice dietã plãtitã dupã vineri ora 18:00, va fi livratã de luni într-o sãptãmânã.


Comanda unui tester:

Pe pagina fiecarei diete aveţi posibilitatea de a comanda un tester pentru a vã convinge de calitatea mâncãrii livratã prin diettogo. Tester-ul pe care vi-l oferim este somon savuros la grãtar cu garniturã de broccoli sote (sau mâncare savuroasã de ciuperci cu brocoli şi mãsline pentru dietele vegetariene) la preţul de 30 RON (respectiv 25 RON pentru testerul vegetarian). Vã rugãm sã comandaţi tester-ul pânã in ora 14:00 pentru a-l primi între orele 12:00-14:00 a doua zi.

ATENTIE: Plata se face cash în momentul livrãrii. Testerul se poate comanda o singurã datã de cãtre o persoanã înregistratã pe site-ul nostru.

Vã mulţumim,

Echipa Diettogo