Termene şi condiţii


 


Art 1. Diettogo este o marcã înregistratã a firmei SC Big Ideas Factory SRL, cu sediul în Bucureşti, Str. Siriului, nr. 15, înregistratã la Registrul Comerţului sub nr. J40/2913/11.03.2011, cod unic de inregistrare RO28169922, email: contact@diettogo.ro.

Art 2. Responsabilitatea calitãţii mâncãrii şi serviciul de livrare revin firmei SC Casa Kraus SRL în baza contractului de prestãri servicii încheiat între SC Big Ideas Factory SRL şi SC Casa Kraus SRL.

Art. 3. Plata dietei se face în avans în momentul comenzii şi nu este returnabilã.

Plata dietei se poate face prin urmãtoarele modalitãti:

- Transfer bancar în contul RO74RZBR0000060013379144 şi ataşarea dovezii de platã (extras de cont sau OP) în formularul de comandã

- Plata online cu cardul de debit sau credit

Pentru ambele modalitãţi de platã veţi primi o confirmare de platã şi înregistrare a comenzii împreunã cu detaliile de livrare.

Ulterior veţi primi şi factura aferentã comenzii pe mail şi vã rugãm sã confirmaţi primirea şi acceptarea ei.

Dieta este livrata o data pe zi la adresa pe care o indicati in formularul de comanda- o adresa pentru livrarile din timpul saptamanii si o adresa pentru weekend. Plata se face pe site pana vineri ora 18.00 daca doriti sa incepeti dieta de lunea urmatoare.

Livrarea se face o data pe zi : intre orele 12 -14, livrare care contine si cina pentru ziua respectiva si micul dejun pentru dimineata urmatoare. Noi va recomandam sa luati cina pana in ora 18:00, pentru a amplifica efectul curei.

 

ATENTIE: Toate comenzile plãtite pânã vineri ora 18:00 inclusiv şi confirmate vineri vor fi livrate începând de lunea imediat urmãtoare. Orice dietã plãtitã dupã vineri ora 18:00, va fi livratã de luni într-o sãptãmânã.

Art 4. Comanda unui tester se efectueazã pe site. Plata se face cash în momentul livrãrii. Testerul se poate comanda o singura datã de catre o persoanã înregistratã pe site-ul nostru. Testerul se comanda pânã în ora 14:00 pentru a-l primi între orele 12:00-14:00 a doua zi.

Art 5. Orice întârziere de pana la 30 minute a livrãrii, fata de limita maximã a intervalului orar stabilit (ora 14:00, respectiv 18:00), va fi anunţatã prin telefon.

Întârzierea comenzii cu mai mult de 30 minute faţã de limita maximã a intervalului orar stabilit pentru livrare (ora 14:00, respectiv 18:00), va însemna în continuare livrarea comenzii cu anunţarea clientului de întârziere şi despãgubirea lui cu contravalorea în bani a mesei întârziate (40% din costul unui meniu pe zi). Aceasta va fi achitatã în contul clientului în termen de maxim 7 zile de la data producerii întârzierii/nelivrãrii.

Art 6. În eventualitatea în care clientul nu este gãsit la adresele furnizate pentru livrare va pierde atât masa care trebuia livratã cât şi contravaloarea acesteia.

Art 7. Fiecare fel de mancare poate fi însoţit de urmãtoarea decumentatie: declaraţia de conformitate; avizul de însoţire a mãrfii; certificatul de calitate. Clientul va primi aceste documente daca solicitã acest lucru în mod expres pe site în momentul comenzii.

Art 8. Dieta va da rezultate dacã este ţinutã cu stricteţe, urmând recomandãrile noastre şi ale medicului nutriţionist. Fiecare individ este diferit şi reacţioneazã diferit la o dietã de slãbit, astfel vã recomandãm sã apelaţi la serviciile unui medic nutriţionist, care în funcţie de stilul dvs. de viaţã, metabolism, dorinţele de slãbire şi alte considerente legate de sãnãtatea dvs. sã vã recomande una dintre dietele noastre pentru a vã asigura cã veţi avea rezultatele dorite.

Art 9. Datele personale înscrise sunt strict confidenţiale. Veţi primi informaţii privind activitãţile Diettogo doar dacã aţi optat pentru acest lucru la momentul înscrieii.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificatã şi completatã şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC BIG IDEAS FACTORY SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţã şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastrã, un membru al familiei dumneavoastrã ori o altã persoanã. Scopul colectãrii datelor este: livrarea serviciului achizionat electronic (livrare dieta) si primirea de informatii privind promotii sau noutati ale Diet to go.
Sunteţi obligat(ã) sã furnizaţi datele, acestea fiind necesare livrarii serviciului achizionat electronic (livrare dieta). Refuzul dvs. determinã sa nu putem sa colaboram pentru ca serviciul oferit de noi si anume livrare de diete necesita detaliile de contact ale clientului.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizãrii de cãtre operator şi sunt comunicate numai urmãtorilor destinatari: Casa Kraus, furnizorul de mancare pentru a furniza dietele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vã adresa justiţiei. Totodatã, aveţi dreptul sã vã opuneţi prelucrãrii datelor personale care vã privesc şi sã solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vã puteţi adresa nouã printr-un e-mail la adresa: contact@diettogo.ro .
Dacã unele din datele despre dumneavoastrã sunt incorecte, vã rugãm sã ne informaţi cât mai curând posibil.